Chiroweetjes

Zondag

Niet zo maar een dag

Op zondag gaan we naar de Chiro! Dat is niet zo maar een dag maar een dag waarop elk kind lacht en elke leidster met plezier naar de Chiro komt om de kids de tijd van hun leven te geven. Je hoort het, op een zondag wordt er wat afgelachen op de meisjeschiro van

Kapelle-op-den-Bos!

 

De activiteiten op zondag beginnen voor elke afdeling stipt om 14u30. Vanaf 14u15 zorgt de leiding voor opvang. Wij vragen u dan ook om uw kinderen zeker niet te vroeg, maar ook niet te laat naar de Chiro te sturen.

 

Rond 16u00 is het in de Chiro tijd voor het 4-uurtje. Dat betekent dat de kinderen tijd krijgen om rustig een hapje te eten. Met eten bedoelen we een koek, een broodje of een lekker stuk fruit. Spijtig genoeg voor sommigen bedoelen we hiermee geen snoep!

 

Tegelijkertijd kunnen ze genieten van een drankje. Op de Chiro wordt drank voorzien, er is cola, limonade, chocomelk, plat water, bruiswater en fruitsap te verkrijgen. Meer info over betaling van drank vind je onderaan op deze pagina.

 

De drie jongste afdelingen hoeven geen geld mee te brengen, enkel indien de leiding dit op voorhand vraagt. Voor de drie oudste afdelingen kan een beetje geld van pas komen voor een lekkere frietje of iets dergelijks.

 

De Chiro eindigt niet voor iedereen op hetzelfde uur.

Prutsen

 

18.00

Speelclub

 

18.00

Kwiks

 

18.00

Tippers

 

19.00

Tiptiens

 

19.00

Aspiranten

 

19.00

Deze uren gelden het hele jaar. Als ze gewijzigd zouden worden zullen je leidsters je hier zeker van op de hoogte brengen.

De leiding van de jongste afdelingen (Prutskes, Speelclub en Kwiks) komen om 18u00 met hun afdeling naar voor (tot in de speeltuin). Mogen wij dan ook aan hun ouders vragen om hier op hen te wachten.

 

Graag zouden wij nogmaals willen vragen om de GSM thuis te laten. Het is erg storend tijdens een zondagnamiddag en zeker tijdens grote activiteiten. En daarbij, je zou hem kunnen beschadigen of verliezen. De Chiro duurt toch niet zo lang en er staat een voicemail op je gsm zodat je toch wel enkele uurtjes kan gemist worden.

Betalingen

Inschrijving

Prijs inschrijving september: 30 euro

Prijs inschrijving januari: 15 euro

 

+ voor de 3 oudsten die een heel jaar willen drinken: 25 euro

 

Bivak

Prijs bivak voor iedereen: 130 euro

Prijs bivak voor de Prutsen: 90 euro

 

Rekeningnummer: BE64 0682 3486 8652

Vermelding: NAAM - VOORNAAM + AFDELING

 

Drank op de Chiro

1 drankje: 0.50 euro

Drankkaart (20 drankjes): 10 euro

 

Cash mee te nemen op een zondag, GEEN overschrijving mogelijk.

Startboekje

Pastoriestraat 23, 1880 Kapelle-op-den-Bos

Chiromeisjes KODB