Chiroweekend

Chiroweekend

Vrijdag 3 augustus 2018 zijn jullie allemaal welkom op Project PX, waar er rijkelijk bier zal vloeien (ook cava, kriek en niet-alcoholische brouwsels). Waar niet alleen onze keel, maar ook onze oren de hele avond verwend zullen worden door enkele getalenteerde dj's (die we binnenkort bekend zullen maken) en waar je na een hele avond djensen djensen (dansen in jongerentaal, nvdr.) de kater van morgen kan proberen voorkomen met een hamburger!

Zaterdag 4 augustus 2018 zijn onze pijlen gericht op iedereen die van chiro houdt!

Om 14u opent het kinderavonturendorp en de lounge met streekbieren. Hebben jullie kids altijd al eens op een touw willen balanceren, met de schrik om in het water onder hen te vallen? De minder jonge snaken onder ons kunnen komen ontspannen aan onze zware bierentoog met bijbehorende lounge, terwijl de leiding en aspiranten hunk roost in de gaten houden.

 

Hongerige magen zullen er bij ons niet zijn want om 16u steken we de BBQ aan. Je zal je groentjes en andere lekkernijen kunnen halen uit onze zelfgemaakte foodtrucks en samen met je zware biertje kunnen genieten van een heerlijke maaltijd, te midden van een sfeervol foodtruckfestival.

 

Vanaf 20u brengen we met onze enige echte chiroband muziek van eigen bodem. Zij zullen het publiek warm maken voor De Nieuwe Martelaren. Voor iedereen die van dansen houdt zal DJ Joost daarna de beste plaatjes draaien. Niet zo'n danser, niet getreurd! Onze lounge biedt de perfecte plek voor een goei pint en een leuke babbel!

Pastoriestraat 23, 1880 Kapelle-op-den-Bos

Chiromeisjes KODB