Chiroweetjes

Zondag

Niet zo maar een dag

Op zondag gaan we naar de Chiro! Dat is niet zo maar een dag, maar een dag waarop elk kind lacht en elke leidster met plezier naar de Chiro komt om de kids de tijd van hun leven te geven. Je hoort het, op een zondag wordt er wat afgelachen op de meisjeschiro van Kapelle-op-den-Bos!


De activiteiten op zondag beginnen voor elke afdeling stipt om 14u30. Vanaf 14u15 zorgt de leiding voor opvang. Wij vragen u dan ook om uw kinderen zeker niet te vroeg, maar ook niet te laat naar de Chiro te sturen.


Rond 16u00 is het in de Chiro tijd voor het 4-uurtje. Dit betekent dat de leden tijd krijgen om rustig een hapje te eten. Met eten bedoelen we een koek, een broodje of een lekker stuk fruit. Spijtig genoeg voor sommigen bedoelen we hiermee geen snoep!


Tegelijkertijd kunnen ze genieten van een drankje. Op de Chiro wordt drank voorzien, er is Cola Cola, Fanta, chocomelk, plat water, bruiswater, Sprite, fruitsap en Ice Tea te verkrijgen. Meer info over de betaling van drank, vind je onderaan op deze pagina.


De drie jongste afdelingen hoeven geen geld mee te brengen, enkel indien de leiding dit op voorhand vraagt. Voor de drie oudste afdelingen kan een beetje geld van pas komen voor een lekker frietje of iets dergelijks.


De Chiro eindigt niet voor iedereen op hetzelfde uur.

Prutsen


18.00

Speelclub


18.00

Kwiks


18.00

Tippers


19.00

Tiptiens


19.00

Aspiranten


19.00

Deze uren gelden het hele jaar. Als ze gewijzigd zouden worden, zullen je leidsters je hier zeker van op de hoogte brengen.

De leiding van de jongste afdelingen (prutskes, speelclub en kwiks) komen om 18u00 met hun afdeling naar voor (tot aan de poort). Mogen wij dan ook aan hun ouders vragen om hier op hen te wachten.


Graag zouden wij nogmaals willen vragen om de GSM thuis te laten. Het is erg storend tijdens een zondagnamiddag en zeker tijdens grote activiteiten. En daarbij, je zou hem kunnen beschadigen of verliezen. De Chiro duurt toch niet zo lang en er staat een voicemail op je smartphone zodat je toch wel enkele uurtjes kan gemist worden.