Kaas- en wijnavond

Kaas- en wijnavond

In november trekken we altijd een beetje terug in de tijd. Elk jaar ontvangen we heel wat ouders, leden, kookouders, oud-chiroleidsters, … om terug te blikken op het Chirojaar.


Na het bivak moeten wij helaas ook afscheid nemen van een aantal jongens en meisjes, die besluiten om de Chiro achter zich te laten.
Dan bekijken we voor een laatste keer hun Chirocarrière en bedanken hen voor de talloze inzet in de leidingsploeg.


Daarnaast mogen we ook zeker onze kookouders niet vergeten te bedanken. Twee fantastische kookploegen die ieder vijf dagen het beste van zichzelf geven om voor ons heerlijk te koken. Zij worden uiteraard ook allemaal in de bloemetjes gezet. Ook onze harde werkers van de vzw moeten zeker en vast een groot applaus en bedanking in ontvangst nemen. Zonder hen hadden wij nu niet onze prachtige nieuwe lokalen.


https://forms.gle/3MJBQidLxsVvau6B9


Hierbij het formulier om de heerlijke kaasschotels en wijn (geen brood inbegrepen) te bestellen, joepie! Bestellen kan tot en met 3 maart 2021.

Zaterdag 6 maart 2021 kan je jouw bestelling komen afhalen op het Neledal (meisjeschiro KODB). Vergeet dan zeker geen mondmasker! De nodige maatregelen om alles coronaproof te laten verlopen, zullen genomen worden.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren