Spaghettislag

Spaghettislag

UITGESTELD VANWEGE DE NIEUWE CORONAMAATREGELEN

De voorbije jaren heeft de vzw schitterend werk neergezet. Nieuwe lokalen om u tegen te zeggen! De Chiro kon deze opknapbeurt zeker gebruiken.

Sinds het A-statuut dat we enkele jaren geleden van Toerisme Vlaanderen hebben gekregen, loopt onze verhuur op wieltjes en kunnen we de lokalen zelfs als kampplaats verhuren en daar zijn we ontzettend trots op.


Al dit werk kunnen wij met de leidingsploeg natuurlijk niet alleen verrichten. Hiervoor krijgen we hulp van een ploeg vrijwilligers die zich zaterdag tijdens hun vrije uren op onze Chiro komen uitleven. Het resultaat mag er zijn: voor elke afdeling een prachtig nieuw lokaal, een aantal opbergruimtes, een nieuw sanitair blok en een nieuwe keuken. Ook het grasveld is groter gemaakt en een deel van het terrein geasfalteerd.
Met trots kunnen we zeggen dat ons leidingslokaal ook afgewerkt is. Onze vergaderingen zullen dus in een spiksplinternieuw lokaal doorgaan.


Het laatste dat nog op de planning staat, is de verdere aanleg van het speelterrein. Dit kunnen wij natuurlijk niet zomaar. Daarom nodigen we jullie graag uit op onze spaghettislag zondag ../../2020. Het zal jammer genoeg dit jaar niet mogelijk zijn om ter plaatse te eten. Aangezien er nog steeds een virus aan het rondgaan is, hebben wij er voor gekozen om dit jaar te werken met een afhaal. Bestellen kan door het formulier in te vullen via volgende link ... We werken ook enkel met vooraf betalen. Dit om contact te vermijden en de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Bestellen kan tot en met ../../2020. U kan nadien, op zondag ../.., uw spaghetti komen afhalen tussen 11u00 en 12u30 of tussen 17u00 en 19u00. De nodige coronamaatregelen zullen getroffen worden en een mondmasker dragen is verplicht op het Chiroterrein. Gelieve ook alleen uw bestelling te komen afhalen. Jammer genoeg geen gezellige avond op onze Chiro, maar u  kan dan wel, gezellig thuis, genieten van een lekkere spaghetti vers gemaakt door onze kookploeg.


Voor meer info over de verbouwingen kan je altijd contact opnemen met een van de leidsters of surfen naar onze Facebookpagina (Chiromeisjes KODB). Word onze vriend en bekijk alle foto’s van de verbouwingen.