Spaghettislag

Spaghettislag

De voorbije jaren heeft de vzw schitterend werk neergezet. Nieuwe lokalen om u tegen te zeggen! De Chiro kon deze opknapbeurt zeker gebruiken. Sinds het A-statuut dat we enkele jaren geleden van Toerisme Vlaanderen hebben gekregen, loopt onze verhuur op wieltjes en kunnen we de lokalen zelfs als kampplaats verhuren en daar zijn we ontzettend trots op.


Al dit werk kunnen wij met de leidingsploeg natuurlijk niet alleen verrichten. Hiervoor krijgen we hulp van een ploeg vrijwilligers die zich zaterdag tijdens hun vrije uren op onze Chiro komen uitleven. Het resultaat mag er zijn: voor elke afdeling een prachtig nieuw lokaal, een aantal opbergruimtes, een nieuw sanitair blok en een nieuwe keuken. Ook het grasveld is groter gemaakt en een deel van het terrein geasfalteerd.
Met trots kunnen we zeggen dat ons leidingslokaal ook afgewerkt is. Onze vergaderingen zullen dus in een spiksplinternieuw lokaal doorgaan.


Het laatste dat nog op de planning staat, is de verdere aanleg van het speelterrein. Dit kunnen wij natuurlijk niet zomaar. Daarom nodigen we jullie graag uit op onze jaarlijkse spaghettislag op het Neledal vanaf 17u00. Afhaal is ook mogelijk tussen 16u00 en 17u00. Bestellen kan tot en met 1 oktober via deze link. U kan er onze lokalen bewonderen en tegelijk genieten van een lekkere spaghetti vers gemaakt door onze kookploeg. Liever hangen aan de toog bij onze werkmannen? Dat kan zeker! Natuurlijk vergeten we ook de kindjes niet en zullen de oudere leden zorgen voor wat randanimatie.


Voor meer info over de verbouwingen kan je altijd contact opnemen met een van de leidsters of surfen naar onze Facebookpagina (Chiromeisjes KODB). Word onze vriend en bekijk alle foto’s van de verbouwingen.