Chiroweekend

Chiroweekend

Op vrijdag zijn jullie allemaal welkom op Project PX, waar er rijkelijk bier zal vloeien (ook cava, kriek en niet-alcoholische brouwsels). Waar niet alleen onze keel, maar ook onze oren de hele avond verwend zullen worden door enkele getalenteerde dj's en waar je na een hele avond djensen djensen (dansen in jongerentaal, nvdr.) de kater van morgen kan proberen voorkomen met een hamburger!


Zaterdag zijn onze pijlen gericht op iedereen die van chiro houdt! 

Om 14u00 opent het kinderavonturendorp en de lounge met streekbieren.  Hebben jullie kids altijd al eens op een touw willen balanceren, met de schrik om in het water onder hen te vallen? De minder jonge knapen onder ons kunnen komen ontspannen aan onze zware bierentoog met bijhorende lounge, terwijl de leiding en aspiranten hun kroost in de gaten houden.


Hongerige magen zullen er bij ons niet zijn want om 16u00 steken we de BBQ aan. Met zelfgeprepareerde groentjes en andere lekkernijen kun je samen met je zware biertje genieten van een heerlijke maaltijd.


Vanaf 20u00 brengen we met enkele bands en DJ's de sfeer er helemaal in. Niet zo'n danser, niet getreurd! Onze lounge biedt de perfecte plek voor een goei pint en een leuke babbel!