Bivak

Bivak

Praktische info bivak 2021 (deze info is nog niet up-to-date)


VERTREK


LET OP! Wie ziek is of in de 3 dagen voor het kamp meerdere symptomen heeft – hoesten, verstopte neus, koorts, diarree, keelpijn, moeilijk ademen – blijft verplicht thuis!

Gelieve hier eerlijk over te zijn, het is voor de gezondheid van ons allen.

 

Tippers, tiptiens en aspiranten

 • Zij gaan ook dit jaar met de fiets op bivak. Het tijdstip en de locatie van vertrek wordt door de eigen leiding meegedeeld.

 

 • ! De bagage wordt al op vrijdag 10 juli tussen 17u en 18u verwacht op het Neledal! Dit zal dit jaar iets anders verlopen: afstand houden is de boodschap. Er zullen hiervoor duidelijke aanwijzingen staan, gelieve deze goed te volgen.

 

Speelclub en kwiks

 • Wij verwachten hen op 11 juli in de namiddag op de kampplaats en dienen zelf gebracht te worden met de auto. Jullie bagage moet dus NIET op de camion maar die nemen jullie zelf mee.

 

 • Om een grote toestroom te vermijden voorzien we 2 tijdsloten waarin de groepen mogen toekomen: speelclub om 16u00 en kwiks om 16u30. Wanneer je zowel in de speelclub als in de kwiks een dochter hebt mogen ze wel allemaal gelijk binnen om 16u00.

 

 • Ouders zijn echter niet toegestaan op de kampplaats, wij zullen de leden ontvangen aan de ingang van het domein (adres volgt).

 

 • Carpoolen is mogelijk, maar enkel indien volgende voorwaarden nageleefd worden:


! Gelieve ons dus te laten weten indien je dochter met iemand anders zou meerijden!

 

Prutskes

 • Hen verwachten we op woensdag 15 juli om 14u00. Het is de bedoeling dat de ouders hen naar de kampplaats brengen. Ouders zijn echter niet toegestaan op de kampplaats, wij zullen hen ontvangen aan de ingang van het domein (adres volgt). 


TERUGREIS


Tippers, tiptiens en aspiranten

 • Zij vertrekken ’s ochtends met het openbaar vervoer richting Kapelle-op-den-Bos. Hun bagage MOET afgehaald worden op het Neledal tussen 14u00 en 16u00. Afstand houden is hierbij de boodschap!

 

Prutskes, speelclub en kwiks

 • Zij zouden zoals gewoonlijk opgehaald moeten worden op de kampplaats met de auto. Zoals bij vertrek worden de leden ook gespreid opgehaald. Prutsen/speelclub 10u00 en kwiks om 10u30! Ook hier mogen oudere zussen al meegaan op het ophaal-uur van de jongste.

 

 • Ook hier gelden dezelfde regels voor het carpoolen als in de heenweg!

 

 • Gelieve op tijd te komen zodanig dat de leidsters op tijd in Kapelle-op-den-Bos zijn om de camion uit te laden! (Joepieeeee)BELANGRIJK: Wat als je dochter ziek wordt tijdens het kamp?

Hier zijn heel strikte regels rond die wij moeten naleven:

Bekijk even het ‘stappenplan bij ziekte’ in bijlage. Zo zijn jullie mee op de hoogte van de maatregelen die we moeten treffen.

!!! Het is dus mogelijk dat jullie dochter opgehaald moet worden tijdens het kamp, gelieve dus beschikbaar te zijn hiervoor (of een familielid indien het zelf niet lukt) !!!Het inschrijvingsformulier voor het bivak kan je hier terugvinden.

Bivakboekje 2021