Bivak

Bivak

Praktische info bivak 2021


VERTREK ZONDAG 11 JULI


LET OP! Wie ziek is of in de 3 dagen voor het kamp meerdere symptomen heeft – hoesten, verstopte neus, koorts, diarree, keelpijn, moeilijk ademen – blijft verplicht thuis! Gelieve hier eerlijk over te zijn, het is voor de gezondheid van ons allen.

 

Tippers, tiptiens en aspiranten

 • Zij gaan ook dit jaar met de fiets op bivak. Het tijdstip en de locatie van vertrek wordt door de eigen leiding meegedeeld.

 

 • ! De bagage wordt al op zaterdag 10 juli tussen 17u00 en 18u00 verwacht op het Neledal! Dit zal dit jaar iets anders verlopen: afstand houden is de boodschap. Er zullen hiervoor duidelijke aanwijzingen staan, gelieve deze goed te volgen.

 

Speelclub en kwiks

 • Wij verwachten hen op zondag 11 juli om 16u00 op de kampplaats en dienen zelf gebracht te worden met de auto. Jullie bagage moet dus NIET op de camion, maar die nemen jullie zelf mee.

 

 • Ouders zijn echter niet toegestaan op de kampplaats, wij zullen de leden ontvangen aan de ingang van het domein

  (Scoutsrally, Rallylaan 5, 5556 WC NEERPELT).

 

 • Carpoolen is mogelijk, aangezien dit jaar de drie jongsten één bubbel zijn! Maar wees zeker en vast voorzichtig.


Prutskes

 • Hen verwachten we op donderdag 15 juli om 14u00. Het is de bedoeling dat de ouders hen naar de kampplaats brengen. Ouders zijn echter niet toegestaan op de kampplaats, wij zullen hen ontvangen aan de ingang van het domein (Scoutsrally, Rallylaan 5, 5556 WC NEERPELT). TERUGREIS WOENSDAG 21 JULI


Tippers, tiptiens en aspiranten

 • Zij vertrekken ’s ochtends met het openbaar vervoer richting Kapelle-op-den-Bos. Hun bagage MOET afgehaald worden tussen 14u00 en 16u00. Dit is NIET op het Neledal, maar in de TRIESTSTRAAT 14. 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS. Hou zeker onze Facebookpagina in het oog voor informatie bij vroegere aankomst. Afstand houden is hierbij de boodschap!

 

Prutskes, speelclub en kwiks

 • Zij zouden zoals gewoonlijk opgehaald moeten worden op de kampplaats met de auto om 10u00. (Scoutsrally, Rallylaan 5, 5556 WC NEERPELT).

 

 • Gelieve op tijd te komen zodanig dat de leidsters op tijd in Kapelle-op-den-Bos zijn om de camion uit te laden, joepieeeee!BELANGRIJK!


Wat als je dochter ziek wordt tijdens het kamp?

Hier zijn heel strikte regels rond die wij moeten naleven:

Bekijk even het stappenplan bij ziekte. Zo zijn jullie mee op de hoogte van de maatregelen die we moeten treffen.

!!! Het is dus mogelijk dat jullie dochter opgehaald moet worden tijdens het kamp, gelieve dus beschikbaar te zijn hiervoor (of een familielid indien het zelf niet lukt) !!!


Wat als je dochter gevaccineerd moet worden tijdens kamp?
Spijtig genoeg hebben wij het vaccineren zelf niet in de hand en kan het natuurlijk voorvallen dat je dochter gevaccineerd moet worden. Als je al een datum weet, stuur dit zeker naar de leiding.


We vinden het belangrijk dat iedereen het vaccin kan krijgen wanneer dat voor hen past. Het is dus helemaal oké om tijdens het kamp over-en-weer te gaan om je vaccin te halen. Daarbij is het wel belangrijk om zoveel mogelijk contact met externen te mijden. Wil je je vaccinatiemoment verzetten om niet tijdens het kamp over-en-weer te hoeven gaan? Dan is dat uiteraard ook oké


Jullie dochter kan dan opgehaald worden tijdens het bivak MET de nodige afstandsregels EN mondmasker tijdens de rit. Als je je dochter zelf niet kan komen ophalen, voorzie een andere persoon en bezorg die persoon zijn gegevens aan ons.


Belangrijkste maatregelen op kamp

De belangrijkste maatregelen kan je hier nog eens terugvinden.
Het inschrijvingsformulier voor het bivak kan je hier terugvinden.

Bivakboekje 2021