Bivak

Bivak

Praktische info bivak 2023DIT JAAR GAAN WE OP BIVAK VAN VRIJDAG 21 JULI 2023 TOT
MAANDAG 31 JULI 2023
!


De prutsen sluiten 25 juli aan!VERTREK
Vrijdag 21 juli 2023 vertrekken we op kamp richting Dilsen-Stokkem.


Tippers, tiptiens en aspiranten gaan elk jaar met de fiets. Het vertrekuur wordt later door jullie leiding meegedeeld. De aspiranten vertrekken al een dagje vroeger op 20 juli.

Opgelet! Jullie bagage wordt op 20 juli tussen 17u00 en 18u00 verwacht op het Neledal! De bagage zal met de vrachtwagen naar de kampplaats gebracht worden.

Speelclub en kwiks gaan met de bus. Het exacte uur en de exacte locatie worden later nog doorgestuurd via mail.


De prutskes verwachten we op dinsdag 25 juli en dit om 14u00. Het is de bedoeling dat de ouders hen naar de kampplaats brengen.

TERUGREIS

Op maandag 31 juli is het kamp alweer voorbij en is de tijd gekomen om weer naar huis te gaan

Tippers, tiptiens en aspiranten vertrekken ’s morgens met de trein richting Kapelle-op-den-Bos. Hun bagage MOET afgehaald worden op het Neledal VOOR 17u00.

Prutskes, speelclub en kwiks zouden opgehaald moeten worden op de kampplaats om 09u30.

Gelieve op tijd te komen zodanig dat de leidsters op tijd in Kapelle-op-den-Bos zijn om de camion uit te laden, joepieeee!

BETALINGSGEGEVENS
Gelieve 90 euro (prutsen) of 130 euro (andere leden) over te schrijven op volgend rekeningnummer:BE64 0682 3486 8652
Met de vermelding: NAAM + VOORNAAM – AFDELING

En dit VOOR 28 MEI


De inschrijvingen voor het bivak gebeuren sids dit jaar onlineEr is sinds vorig jaar ook de mogelijkheid om in schijven te betalen. Als u dit wenst, gelieve dan contact op te nemen met de hoofdleiding VOOR 21 MEI via volgend e-mailadres: hoofdleidingkodb@gmail.com. Vermeld duidelijk de naam en de afdeling van uw kind.

Fiscaal attest voor bivak: nieuwe aanpassingen

Vanaf 2021 geldt dat: ouders van wie de kinderen onder 14 jaar zijn (tot de dag dat ze 14 jaar worden / met een beperking: tot de dag dat ze 21 jaar worden) een attest krijgen waarbij ze max. €13,70 per dag per kind mogen ingeven. Het bedrag zal voortaan jaarlijks geïndexeerd worden. Voor 2023 zal het bedrag dus nog iets hoger liggen.


Nog vragen over het kamp of graag nog wat extra uitleg hierover? Aarzel dan niet om de leidsters van uw dochter(s) of de hoofdleiding aan te spreken of te mailen (hoofdleidingkodb@gmail.com)
Het inschrijvingsformulier voor het bivak kan je hier terugvinden.BIVAKBOEKJE 2023